Pages

Saturday, 20 July 2013

Transmaraton, mai mult decat o simpla competitie

Anul acesta am reuşit să obţin prin tragere la sorţi un loc de participare la proba de Semimaraton din cadrul competiţiei Transmaraton. Este un concurs de excepţie, având loc duminică 8 septembrie pe una din cele mai frumoase şosele din lume: Transfăgărăşanul! Tipul de concurs este hibrid, deoarece voi alerga pe asfalt şi voi avea parte de o diferenţă de nivel pozitivă de 1050 m de la Cabana Bâlea Cascadă la Cabana Capra!

Peisajele vor fi de vis, traseul nebun şi dificil chiar şi pentru cei 21 km, totuşi cursa mea a început deja: mi-am asumat şi eu rolul de fundraiser (strângător de fonduri) pentru una din cauzele promovate prin acest eveniment. Este vorba de sprijinirea fundaţiei Hospice Casa Speranţei, care va oferi astfel îngrijire paliativă gratuită la domiciliu pentru peste 2000 pacienţi care suferă de boli incurabile. Hospice construieşte în acest moment un nou centru de îngrijire paliativă în Sectorul 2 din Bucureşti. M-am gândit să sprijin şi eu această asociaţie prin strângerea a minim 1000 Ron până la data desfăşurării Transmaratonului.

În acest moment am nevoie de sprijinul tău, cititorule al blogului meu. Dacă până acum ţi-am stârnit interesul în vreun fel prin relatările mele despre concursurile şi pasiunile mele şi te-am delectat cu poveştile mele, de data asta te rog eu să mă ajuţi să duc la bun sfârşit această campanie.

Cum poţi dona pentru cauza pe care o suţin:
  • Intri pe pagina mea de fundraiser: 
  • http://transmaraton.org/ro/competitors/view?hash=307f3d6aac976c8b85e1ed85ec810048e7c1f5e5
  • Selectezi suma pe care vrei să o donezi pentru mine: 10, 50, 100, 200 sau cât vrei tu (cu cât mai mult, cu atât mai bine!)
  • Îţi introduci datele şi îmi laşi şi mie un mesaj de încurajare - contează mult pentru mine la moral!
  • Vei ajunge pe pagina PayU de plăţi securizate, unde vei mai completa câteva date pentru procesarea plăţii
  • Gata! Plata va fi înregistrată şi mesajul tău de încurajare va fi afişat pe pagina mea!
Promit că vă voi mulţumi într-un mod personalizat tuturor la momentul concursului şi voi povesti pe acest blog cu lux de amănunte! :)Şi aici se poate vedea atmosfera de anul trecut, în care după cum bine zice Andrei Roşu, reuşita concursului este pe jumătate datorată peisajelor de pe traseu:

No comments:

Post a Comment