Pages

Thursday, 14 July 2011

Marathon7500 - the movie!!

Am facut un montaj video cu toate filmarile de la maraton. Rezuma intr-un mod placut (sper eu) povestea spusa in articolul precedent de pe blog. Vizionare placuta!


In continuare, va prezint si montajul facut de Toshz. Astept comentarii cu privire la amandoua filmuletele :)

2 comments:

 1. Nu am reusit sa inteleg cateva lucruri: 1. cum se poate ca tu sa te apropii de ceva (varful Omu')care se afla in spatele tau (cel putin asa reiese din imagini; 2. pretul echipamentului participarii -1600 lei - il depaseste pe cel al prezentei tale la maratonul de la Roma, ceea ce inseamna ca aici a fost o chestie, nu in Italia (unde noroc ca nu ai catigat); 3. prietenul tau va repeta experienta? Mie imi pare facut pentru ascensiuni si curse montane, pe carari inzapezite, dar el nu stie (ar trebui sa asteptati sa ninga).
  Ati facut doua filme asemanatoare, pentru ca ati inprumutat unul de la altul. Oricum, nu-mi place melodia a doua din coloana ta sonora, pentru ca recita unu o chestie absolut neinteresanta (seamana cu cel putin o mie de alte melodii ale genului - banuiesc ca au si un videoclip in care danseaza pe langa niste tomberoane arzand). Altfel, ai muzica discutii, rafale de vant, comentarii, texte, deci ai sanse sa progresezi in arta montajului video mai ceva ca la maraton.
  Succese nelimitate in continuare!

  ReplyDelete
 2. Eu am mai filmat si panoramic si probabil ca varful Omu a aparut si in spatele meu uneori, daca despre el era vorba.
  Eu am cheltuit mai putin ca Razvan pe echipament, dar teoretic ne va folosi pentru multa vreme de acum incolo (cort, sac de dormit, izopren, adidasi de munte etc). El stie daca mai vine la vreun maraton pe munte, sper sa ii fi placut per total.
  Multumesc pentru comentariile legate de montaj!

  ReplyDelete